Løbesko Valg 2018

Venstre eller Højre?

Løbesko kan man ikke få nok af og så snart der kommer nye modeller på markedet får man naturligvis et voldsomt behov for at eje dem. Det er en last de fleste løbere kender.

Når jeg trækker i løbeskoene er det altid venstre sko der ryger på først. Jeg gentager. Det er altid den venstre der ryger på først. Jeg har talt med venner og bekendte om det, og mange har det på samme måde.

Det er nok min galoperende OCD der er skyld i at det føles helt forkert at tage den højre på først, men sådan er det altså.
Inspireret af det tænkte jeg det ville være interessant at høre de fantastiske mennesker der følger Danske Løbere på Instagram om de har tilsvarende præferencer når det kommer til hvilken sko man tager på først.

Denne gang blev det til en enten-eller afstemning. Det vil sige man kun kunne vælge mellem hhv.  højre og venstre. De (psykopater) der er ligeglade havde derfor kun mulighed for at springe afstemningen over og ikke vælge en svarmulighed der hedder “Jeg er ligeglad”.

Resultatet

Jeg blev ikke overrasket over resultatet, for jeg vidste af gode grunde ikke hvad jeg skulle forvente. Det viste sig dog relativt hurtigt at der var en overvægt i folk der starter med den højre sko og det endelige resultat viste da også at langt størstedelen af vores venner på Instagram er højreorienteret – i hvert fald når det kommer til løbesko.

0 %
tager venstre sko på først
0 %
tager højre sko på først

Husk at følge vores Instagramprofil hvis du fremover har lyst til at deltage i lignende afstemninger.

Læs også

Sender - En løbemotivator

Sender – En løbemotivator

Sender Clausen er en fyr der er dukket op i mit Instagram feed rigtig ofte. Jeg følger masser af danske løbere på