Vandtæt løbeudstyr - Hold dig tør på løbeturen med Nike

Vandtæt løbeudstyr – Hold dig tør på løbeturen med Nike

I den her artikel kan du læse om nyt vandtæt løbeudstyr og om hvordan du kan holde dig tør på løbeturen med en stribe nye produkter fra Nike. Måske ‘vandtæt’ er en overdrivelse, men vandafvisende og åndbart er i hvert fald en passende beskrivelse.

Et hurtigt kig ud af vinduet bekræfter det vi har vidst længe, men slået hen på grund af fantastisk vejr, – det er blevet efterår! Det er blevet koldt, blæsende og ikke mindst vådt.

Det betyder for os løbere at vi skal til at omlægge vores træningsrutiner og ikke mindst have fat i en anderledes garderobe. Vi skal naturligvis have fat i løbesko, sokker, jakker, tights o.s.v. der er skabt til årstiden og til at modstå efterårets udfordringer.

I denne artikel kigger vi nærmere på en række nye produkter du alle kan finde i Nike Store.

Nu gennemgår vi garderoben fra top til tå, eller faktisk fra tå til top, for vi starter med løbeskoene.

Vandtæt løbeudstyr – eller bare vandafvisende…

Nike Shield Løbesko

Nike har lanceret en række af de mest populære løbesko i Shield versioner. Alle Shield modellerne er varmere, mere vandafvisende og har bedre traction i vådt føre end de traditionelle modeller.

Nike Elite Cushion løbesokker

Nike Elite Cushion løbesokkerne er en personlig favorit herfra. Særligt i kolde forhold er det rart at have en halvhøj sok der går op over anklerne.

De sidder fuldstændig som de skal og med de reflekterende detaljer er de også meget velegnede til løb i mørke.

Nike Tech løbebukser

En nyhed der er på vej i Nike Store inden længe er de nye løbebukser til herrer der er designet i letvægts, og vandafvisende materialer. Du får et par løbebukser der holder dig tør og varm, uden at gå på kompromis med den fleksibilitet og komfort et par løbebukser skal give.

Nike Tech løbejakker

Ligesom løbebukserne ovenfor er fokus på at designe produkter der kan klare en regnskylle uden at det går ud over dig som løber. Vandafvisende materialer der samtidig er lette, åndbare og fleksible. Nike lancerer et par nye modeller til både herrer og damer.

Dame modeller

Herre modeller

Nike løbe t-shirts

Under løbejakken kunne en af de viste nye løbe t-shirts være en mulighed.

Til herrerne kommer en ny ‘Nike Rise 365’ model og kvinderne får glæden af den nye ‘Tailwind’ model hvor ærmerne er lidt længere end normalt.

Begge modeller designet til at transportere sveden væk, yde komfort og holde dig naturligt varm.

Nike  løbekasket

Nogen løber uden noget, andre med hue eller pandebånd, men en kasket kan nogen gange være det mest praktiske.

I regnvejr er de gode til at holde vand væk fra øjnene og hvis du løber med briller er de nærmest ikke til at undvære.

De nye modeller er designet til at holde dig varm og tør, men samtidig være i stand til at transportere sved og overflødig varme væk.

Læs også