Thomas Mørkedal

Thomas løber for en større sag

Vi har allerede mødt mange forskellige løbere her på danskelobere.dk, og alle har forskellige grunde til at løbe. Thomas hvis løbehistorie vi fortæller i dette opslag løber for en større sag.

Thomas er 38 år og bor i Ørslev 14 km udenfor Ringsted sammen med sin kæreste og 3 børn, på 12, 4 og 3 år. Til dagligt arbejder han som murer.

“Jeg har dyrket kickboksning og boksning i ca 15 år, og har derfor altid løbet en del for kondiens skyld. Efter en rygoperation for diskusprolaps i 2013, blev løb lidt en udfordring. Men jeg ville løbe, og nu er løb faktisk med til at holde mig smertefri.”

Sygdom satte stopper for løb

“I 2014, Da min kæreste var gravid med vores datter, blev hun ramt af en blodprop i hjernen, og jeg stoppede selvfølgelig med både kampsport og løb. Hun kom sig rigtig godt og vores datter blev født sund og rask i marts 2015.”

“I 2016 fik jeg lysten til at starte boksning igen, og pga nye regler skulle alle boksere scannes i hjernen for at blive godkendt til kamp. Så det skulle jeg også. Jeg blev dog blev ikke godkendt!”

“De havde fundet noget i min hjerne. Efter et par scanninger mere fik jeg svaret.. jeg havde en tumor siddende i hjernen over højre øje. Heldigvis var den til at operere og jeg fik den fjernet i april 2017.”

Operationen gik godt og jeg kom hurtigt tilbage til hverdagen, og også i gang med at løbe igen”.

En forældres værste mareridt

“I sommerferien ‘17 begyndte vores datter at blive syg. Sådan rigtig syg. Vi var ind og ud af sygehuse uden nogen rigtig kunne fortælle hvad der var galt. Lige indtil en scanning af hendes hjerne, hvor vi fik det frygtelige svar. Vores lille pige havde en stor tumor siddende midt i hjernen og den kunne ikke opereres. Hun blev i al hast indlagt og et 18 måneder langt kemoforløb startede.”

“I forbindelse med min datters sygdom hørte jeg første gang hørte om FundRacers, da de afholdt julelotteri for alle børnene på afdelingen. De gør et fantastisk arbejde, og da jeg selv fik muligheden for at løbe Marathon for dem og samtidig  samle ind til Børnecancerfonden, var jeg slet ikke i tvivl at det var noget jeg skulle.”

“Det er en motivation der ikke kan måle sig med andet! Jeg vil hjælpe de små superhelte som kæmper med den forbandede sygdom.”

Team Aya

“Min svoger og løbemakker, oprettede “Team Aya” ( min datter hedder Aya) til Stafet for Livet i Ringsted, hvor vi sammen med en masse andre hold fik samlet en masse penge ind til Kræftens Bekæmpelse.”

“Tidligere har jeg ikke deltaget i særlig mange løb. Kun DHL Stafet og et enkelt klovneløb ( som støtter Danske Hospitalsklovne ) så Copenhagen Marathon 2019 bliver mit første Marathon. Jeg løber 3-4 gange om ugen alt mellem 5 og 30 km. ca 60 km om ugen i mine Nike Air Zoom Pegasus 35.”

Fra Danske Løbere har vi kæmpe respekt for Thomas, og føler os meget beærede over, at han vil dele sin historie med os. Vi håber på alt godt for Thomas, og hans familie, og vil helt sikkert heppe med fra sidelinien når Copenhagen Marathon skal løbes. Du kan følge Thoms på hans Instagram profil – Rockingrunner

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Læs også

Tina Ginnerup Jespersen

Tina Ginnerup Jespersen

Tina Ginnerup Jespersen er 39 år, fra Nyborg på Fyn. På Instagram hedder hun slet og ret @tina_ginnerup_jespersen. Motivationen Tina’s motivation for

100 dages løb i træk

100 dages løb i træk

Måske kender du den der følelse af tilfredshed når man har været ekstra god til at passe sin løbetræning i en periode,

Martin Meyer

Martin løb fra depressionen

I dette portræt skal vi møde Martin. Martin er 31 år gammel og bor i Slagelse sammen med sin kæreste og datter

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder og gode tilbud fra Danske Løbere

Bemærk!
Efter tilmelding vil du modtage en mail hvor du skal bekræfte din tilmelding