Om Danske Løbere

Danske Løbere er et medie for løbere der kan følges på flere platforme, men hvor vores Instagram konto er den væsentligste.

Alt det indhold du finder på danskelobere.dk udspringer af diskussioner, afstemninger og de billeder i vælger at dele, ved at tagge @danskelobere i jeres løberelaterede billeder.

Jeg har lagt mærke til at hver gang der bliver stillet et spørgsmål til Jer i vores Insta-story får vi et hav af forskellige besvarelser tilbage. Det er super interessant at se alle de forskellige vinkler og nuancer der er i svarene. Udfordringen har været i at formidle alle svarene via Instagram og derfor er hjemmesiden danskelobere.dk nu blevet en realitet. Her er der mulighed for at gå lidt mere i dybden med svarene.

Jeg håber i vil tage godt imod det nye initiativ og blive ved med at tage del i aktiviteterne. Danske Løbere er stadig i den tidlige opstart men jeg forventer at vi kan vokse og og blive et interessant og kærkomment medie for alle danske løbere der har brug for en time-out engang imellem.

Jeg har allerede fået den første kommentar på om hvorfor Danske Løbere kun er for danskere. Det er dog ikke tilfældet.

Der bliver skrevet på dansk og vores aktiviteter fokuserer på de danske motionsløb og hvad der sker i de danske løbegrupper rundt omkring, og der er ingen diskriminerende undertoner i valg af navn.