Ninjaen Kim Ebbesen

Ninjaen Kim

Kim Ebbesen kender du måske fra Instagram hvor han går under navnet @ninja_ebbesen.

Kim har masser af aktiv fritid på programmet, for han dyrkede triatlon og det kræver jo som bekendt at man er skarp til både at svømme, cykle og afslutningsvis at løbe.

Kim ved som andre triatleter dog godt at man ikke kan mestre alle disciplinerne lige godt og at man samtidig med at man skal forbedre sine svage sider er nødt til at gå all-in på de discipliner hvor man er stærkest. Det er her løb kommer ind i samtalen med Kim.

Triatlet ved et tilfælde

Kim har løbet i mange år, men har som så mange andre haft perioder i sit liv hvor løb ikke har fyldt så meget. “Jeg har egentlig løbet i utrolig mange år, men har holdt nogle års pauser, da jeg ikke havde lysten længere.”

“I 2014 lokkede en kollega mig dog til at løbe mit første halvmarathon i Århus og det blev gennemført i tiden 1:36,10.”fortæller Kim begejstret.

“Min kollega blev viiildt imponeret over det og sagde at jeg kunne blive rigtig god, så jeg googlede løbeklub i Esbjerg”.  “Jeg meldte mig ind i en klub og først efterfølgende fandt jeg ud af det var en Triatlon-klub.”

Efter at have dyrket Triatlon har Kim nu valgt at fokusere på løbet og lægge de øvrige discipliner på hylden. “Jeg løber fordi det er den disciplin jeg er bedst til og samtidig har et stort potentiale for at forbedre mig der.”

Kim har en træner der laver programmer for hans træning, dem følger han alene, men løber fra tid til anden også med en gruppe løbere i Esbjerg, der arrangerer både hele- og halvmarathonløb.

Ambitionerne & DM på 10 km’eren

Til marts har Kim planlagt at løbe DM i Middelfart på 10 km distancen, men et andet mål vil være at prøve at deltage i nogen af de store udenlandske halvmarathon løb. Her fremhæver han Berlin Half.

Om ambitionerne for fremtiden fortæller Kim, “mine egne og trænerens ambitioner skulle gerne være at kunne komme til at mænge mig i det øvre midterfelt til DM og måske kunne til at ramme tider på under sub 1.20 på halvmarathon-distancen”

Som supplement til løbetræningen styrketræner Kim efter et fast program, også udviklet af hans træner.

Som du nok kan læse bruger Kim meget tid på sin sport, og mange har svært ved at se hvordan han finder tiden til det, fortil dagligt har en han lederstilling hvor der også bliver lagt rigtig mange timer dagligt.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Havde idag fornøjelsen at løbe mit første 1/2 marathon i Kolding, men mit løb nr. 16 i alt. Men ikke mindst den seje gut som løber ved siden af mig, Ejgil Eriksen fra Kolding Motion som løb sit marathon #100 Stort tillykke i #klub100marathon Jeg havde fået en tid jeg skulle prøve at nå fra min coach @m2sportslab_ på 1:25;00 og kan sige med stolthed at jeg nåede det i tiden 1:24;09 min. trods kulde og en enkelt modbydelig bakke i Bramdrupdam. Og sidst men ikke mindst havde jeg godt selskab i bilen af nogle skøre/skønne tøser fra Esbjerg😉👍 Glæder mig til at se hvad sæsonen ellers kommer til at byde på, men det lover godt 🤘😊 #trainhard #triathlontraining #runnersdk #running #halfmarathon #triathlon #triathlete #lifestyle #fit #swimbikerun #runningman #enjoy #triathlon_world #worldoffusion #beunstoppable ______________________________________ #intersportesbjerg #parkvejcykelsport #dekoprintpadborg #m2sportslab #neverquit

Et opslag delt af 🇰🇷🇩🇰Kim 🆒 Ebbesen (@ninja_ebbesen) den

Kim på Instagram

Det er primært løbebilleder du finder på Kims Instagram profil, og det betyder da også noget for ham at dele netop dette. “Jeg synes det betyder mere og mere, for når man så møder de mennesker man er “venner” med på Instagram så går snakken meget nemmere og man er altid nysgerrig på at høre hvordan det går med de andre.” “Også hvis de har haft skader eller lignende. hvor man så kan dele erfaringer” fortæller han.

Kim løber til dagligt i løbesko fra ON Running. Det er et mærke mange triatleter benytter, så helt ude af det er han ikke. Mine indendørs løbesko er Nike Lunarglide, men regner stærkt med at købe de nye Nike Zoom Fly Flyknit.

Du kan i øvrigt læse mere om Nike Zoom Fly Flyknit løbeskoen her.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Læs også

Løbe Udsalg i Nike Store

Løbe Udsalg i Nike Store

I dag er der blevet tilføjet nye varer til det store Løbe Udsalg i Nike Store. Vi har gjort det hårde arbejde

Martin Meyer

Martin løb fra depressionen

I dette portræt skal vi møde Martin. Martin er 31 år gammel og bor i Slagelse sammen med sin kæreste og datter

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder og gode tilbud fra Danske Løbere

Bemærk!
Efter tilmelding vil du modtage en mail hvor du skal bekræfte din tilmelding