Løber - Bliv set i mørket!

Løber – Bliv set i mørket!

Man bliver overrasket hvert år på denne tid. De lange varme lyse sommeraftner sidder stadig i kroppen og man er ikke helt klar til at overgive sig til efterårets kulde og mørke.

Om man vil det eller ej, så bliver det for hver dag tidligere og tidligere mørkt. Og ja, det er jo også mørkt når vi står op. Derfor skal vi som løbere naturligvis passe på os selv og sørge for at beskytte os bedst muligt.

Det er i øvrigt @fatimahachem.dk fra Instagram der har ladet os bruge hendes flotte billede i dette indlæg.

Derfor tillod jeg mig at spørge Jer i vores Instagram Story hvad i gør for at passe på Jer selv i mørket.

Husk at følge vores Instagram Profil hvis du har lyst til at være med i disse små spørgeundersøgeler fremover.

Der var rigtig mange der brugte lidt tid på at svare. Og det er vi meget taknemmelige for. Det lader heldigvis til at i har rigtig godt styr på hvad der kan gøres, men hvis nogen skulle være i tvivl vil vi selvfølgelig gerne viderebringe de gode budskaber.

Masser af reflekser og LED lys

Rigtig mange fremhæver reflekser, reflekterende veste, samt brugen af LED lys som fåes i mange forskellige  udformninger. Andre løber med pandelygter som også er meget anbefalelsesværdigt fordi de både oplyser de stier man løber på samtidig med at ens synlighed i forhold for øvrige trafikanter er væsentlig forbedret.

Bliv set i mørket med disse produkter

Her er en lille inspirationsliste til udstyr der kan hjælpe dig med at være mere synlig i mørket. Disse produkter er fundet hos Sportmaster og Sport24 og koster faktisk ikke ret meget, men kan betyde meget.

Du kan klikke på produkterne hvis du vil se priser og forhandler.

Læs også

Julegaver til Løberen

Julegaver til Løberen

Julegaver til Løberen. Vi kommer ikke uden om det. Julen nærmer sig og det er tid til at sende ønskesedlerne ud eller