Hvordan bliver man re-postet på Instagram?

Hvordan bliver man re-postet på Instagram?

Vores Instagram profil @danskelobere er på meget kort tid blevet rigtig populær. Det vi bruger profilen til er at re-poste Jeres billeder og dermed være med til at udbrede jeres flotte og inspirerende billeder.

Vi er begyndt at få en del henvendelser fra folk der har tagget os i et billede, men ikke kan forstå de ikke er blevet re-postet.
Derfor vil vi gerne forklare hvordan vi udvælger de billeder vi vælger at re-poste.

Til at starte med skal det understreges at vi er lykkelige for alle de billeder vi bliver tagget i da det er med til at give os et indblik i Jeres digitale løbedagbøger. Samtidig er i jo med til at fortælle historien om ‘Danske Løbere’ og det er uvurderligt for os.

Forøg din chance for at blive re-postet

For det første er det naturligvis vigtigt at dit billede er flot, relevant, spændende eller interessant – også for andre end dig selv.
Man behøver slet ikke at være professionel fotograf for at få sit billede re-postet, men et flot billede vil blive prioritet frem for et ‘dårligt’.

Et eksempel på et billede der ikke er så interessant for os at dele er et billede af displayet på et løbeur. Hvis du har løbet en vild tid vil vi langt hellere se dit ansigtsudtryk end dit ur.

Tag os altid i billedet – ikke i kommentaren
Mange af Jer tagger os kun i Jeres kommentar. Når det sker får vi kun en kort besked om at vi er blevet tagget, men i løbet af en time er beskeden druknet i alle de andre beskeder vi får i løbet af en dag. Hvis du derimod tagger os i billedet har vi en fin liste over billeder vi altid kan dykke ned i og finde dit billede frem.

Helst ingen tekst
Da vi gerne vil have at vores instagram feed ser så interessant ud som muligt kommer vi heller ikke til at dele billeder med tekst henover. Vi synes det er fedt at blive tagget i dem, men vi synes bare ikke at vores profil skal indeholde disse billeder.

Selfies
Vi elsker selfies. Du skal derfor ikke være bange for at give den fuld gas med dem. Nogen løbere har så perfekte billeder at man bliver overrasket over alle de fotografer dem følger dem rundt på deres løbeture. De billeder kan vi også godt lide, men der er altså også plads til amatørerne.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Tak til @birthewp for at tagge @danskelobere i sit billede fra #cphhalf -og godt løbet! 💪

Et opslag delt af Danske Løbere (@danskelobere) den

Naturbilleder
Vi er vilde med Jer der giver jeg tid til at stoppe op og tage et billede af en solopgang eller en snestorm når det sker. De billeder er helt sikret også relevante, så fortsæt endelig med det.

Læs også