Martina Karim - Chief Mom med masser af jern i ilden

Chief Mom med masser af jern i ilden

Martina Karim, løber fra Odense, med masser af jern i ilden og et energiniveau der er svært at følge med. Sådan kan vi meget kort beskrive Martina og selv om hun ikke er meget for at snakke om alder (for det er jo bare et tal) ved vi også at hun er 44 år gammel.

Hun beskriver sig selv som en ‘Chief Mom’ til 3 børn, heriblandt et sæt tvillinger.

Motivation

Martina startede med at løbe i starten af 2013, den gang blev det til en tur på 4 km. Siden da har hun ikke set sig tilbage.

En pludselig ændring i Martina’s liv betød at tiden blev en vigtig faktor og igennem de seneste par år har hun løbet 15 storby marathon og et utal af halvmarathonløb.

Vind i håret

Hvis ikke Martina havde sat så stor pris på de mørke og kolde aftner havde løb nok ikke været noget for hende, for det er netop disse der danner rammen om de lange træningsture. “Det hårde arbejde går hånd i hånd med disciplin for træningen starter først efter kl. 20.00 når børnene er puttet” fortæller hun. Hun fortsætter “ Jeg elsker den kolde vind i håret og følelsen at have gennemtæsket kroppen – i alle slags (møg)vejr.”

“Når træningsfasen er overstået, høster jeg. At løbe gennem målet og lave ”flyvemaskinen” er det fedeste!”

Utålmodighed

Martina beskriver sig selv som utålmodig, både erhvervsmæssigt, privat og i sporten. “Derudover er mit ego større end min krop, og mit temperament kan nå helt uforudsigelige højder” fortæller hun. Måske det som Martina selv beskriver som svagheder er lige netop den benzin der er med til at give ekstra energi til de mørke kolde træningssture?

Disciplin & Marathon blues

Martina fortæller selv at motivation, lyst og disciplin er hendes største styrke, “når jeg har et mål, kan intet stoppe mig.”
Det tomme rum, der kommer efter ethvert marathon løb, den såkaldte marathon blues frygter Martina hver gang, men ved også at der er mange mål og drømme i sigte.

Bonusinfo: Martina har en lille tattovering på venstre skulder hvor der står ”Limits exist only in people’s minds”. “Den bruger jeg når tingene bliver tough” fortæller hun.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Læs også

100 dages løb i træk

100 dages løb i træk

Måske kender du den der følelse af tilfredshed når man har været ekstra god til at passe sin løbetræning i en periode,

Naturoplevelserne i fokus - Line Kragebær

Naturoplevelserne i fokus

Line er alsidig når det kommer til løb, i hvert fald når man kigger på distancerne. Kom med et løb og så

Tina Ginnerup Jespersen

Tina Ginnerup Jespersen

Tina Ginnerup Jespersen er 39 år, fra Nyborg på Fyn. På Instagram hedder hun slet og ret @tina_ginnerup_jespersen. Motivationen Tina’s motivation for

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder og gode tilbud fra Danske Løbere

Bemærk!
Efter tilmelding vil du modtage en mail hvor du skal bekræfte din tilmelding