Anette springer ikke over hvor gærdet er lavest

Annette springer ikke over hvor gærdet er lavest

Der er fuld fart på Annette, der på instagram har profilen @runner_mommy. I dag løber hun  4-6 gange om ugen, men begyndte faktisk ikke at løbe af lyst, men af andre årsager.

Annette var lige kommet ud af et dårligt forhold og besluttede at løb ville være god ‘terapi’ for at komme videre. At hun samtidig havde meldt sig til værnepligten og havde brug for at komme i form på en effektiv og billig måde åbnede dørene til den verden Annette i dag dyrker big time.

OCR træning

Annette fik senere en kæreste, der den dag i dag er hendes mand som hjalp hende med at  få en mere struktureret træning.

I dag er Annette soldat og har bragt lidt ekstra udfordringer ind i sit løb. ” I dag er jeg OCR løber og bliver trænet af en af Danmarks bedste på området,” fortæller hun.

OCR står for Obstacle Course Racing er kort fortalt en distance der skal løbes med et varierende antal fysiske forhindringer der skal passeres undervejs.


Til dagligt er det Annette der står for den fysiske træning i hendes enhed. Derfor er det naturligvis vigtig at være i den bedste form muligt så man fremstår som et godt forbillede.

Løber for at blive gammel

En positiv bieffekt som de fleste kender ved at løbe er at man ud over at være fysisk tilpas også gør noget godt for sit sind. “Jeg løber fordi mit hoved har brug for det,” forklarer Annette helt simpelt.

“Vigtigst af alt løber jeg for at blive gammel! Jeg har fået to lækre børn, dem vil jeg følge så længe som muligt,” fortæller hun videre.

Derudover supplerer hun med et noget alternativt løb hun og datteren var en del af tidligere i år. “Min datter og jeg har lige løbet i Disneyland, hvor vi var klædt ud som henholdsvis klokkeblomst og Peter Pan”. Ja så kan man da ikke andet end at være flyvende,

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Læs også

Rabatkode til Nike Store

Rabatkode til Nike Store

Hvis du står og skal bruge nye løbesko, tøj eller andre produkter fra Nike så skal du lige læse med her. Brug

Den hurtigste mand i Danmark - Frederik Schou Nielsen

Den hurtigste mand i Danmark

På Instagram præsenterer 22-årige Frederik Schou-Nielsen sig selv som “Den hurtigste mand i Danmark”, eller “The Fastest Man in Denmark” for han

Martin Meyer

Martin løb fra depressionen

I dette portræt skal vi møde Martin. Martin er 31 år gammel og bor i Slagelse sammen med sin kæreste og datter

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder og gode tilbud fra Danske Løbere

Bemærk!
Efter tilmelding vil du modtage en mail hvor du skal bekræfte din tilmelding