Anmeldelse af Nike Zoom Fly løbesko

Anmeldelse af Nike Zoom Fly løbesko

Her kommer en anmeldelse af Nike Zoom Fly løbesko som vi har foretaget med Jeres hjælp, via vores Instagram konto.

En ting er hvad producenten, i dette tilfælde Nike, lover en anden ting er nogen gange hvad man rent faktisk får i hænderne når man investerer i nyt gear til løbeturen.

Derfor er det altid dejligt når man kender nogen der har erfaringer med et givent produkt som kan enten anbefale det eller decideret advare imod at man skal købe det.

Hvis du ikke selv omgiver dig med løbere til dagligt er det dejligt at vi, Danske Løbere, kan være med til at lave små anmeldelser af forskellige produkter som du så kan læse og forholde dig til inden du skal ud og investere.

Vi er naturligvis nødt til at gøre opmærksom på at forskellige løbere kan have forskellige behov og at man altid skal tage de kommentarer der kommer herfra med et gran salt og altid huske at bruge sin sunde fornuft også.

De viste sko i dette indlæg er alle fundet i Nike Store, men du finder også et udvalg hos Sportamore (hvor der faktisk er rigtig gode priser lige nu).

Anmeldelse af Nike Zoom Fly løbesko

Denne anmeldelse er den første i en forhåbentlig lang række, som vi med tiden håber at kunne gøre endnu skarpere og nuanceret med tiden.

I pressematerialer fra Nike lægger de vægt på at de nye Nike Zoom Fly løbesko er en super hurtig sko, der er som skabt til at slå hastighedsrekorderne. Derudover skulle den lette Flyknit overdel give god støtte og stabilitet, og samtidig give en pasform der passer som ‘hånd i handske’.

Om det også er det indtryk i brugere har af skoen var vi spændte på at finde ud af da vi stillede spørgsmålet hvor i kunne byde ind med ris og ros af skoene.

Og lad os bare sige det med det samme. I er kæmpe fans af den her. Læs blot nogen af de kommentarer vi fik fra Jer.

"Den er let og føles som om man bliver skubbet fremad, så man løber hurtigere"
"De er bløde og hurtige!"
"Sidder super godt på foden, der er masser af plads foran, og de er lette."
"Den er fucking god at løbe hurtigt i!"
"Den er let og hurtig - Den bedste sko"
"De er super behagelige at have på. Det føles ikke som om man har noget på, på grund af Flyknit stoffet"
"Godt = Hurtig, Lækkert design
Dårligt = Kan ikke komme i tanke om noget"
"De er lette, men med en god sål som er super stødabsorberende"

Skoene kommer i hele 3 versioner som vi her vil prøve at forklare forskellene på.

Nike Zoom Fly

Den model der hedder Nike Zoom Fly er modellen der ikke har Flyknit overdel. Det er en smagssag om man vil have denne overdel eller ej. Flyknit tilfører skoen mere komfort bl.a. i form af lavere vægt, men det er en vurderingssag hvad man bedst kan lide.

Det er værd at have med i overvejelserne at denne model i Nike Store lige nu er 500 kr. billigere end Flyknit udgaven.

Nike Zoom Fly SP

SP udgaven kan det samme som overstående. men har en designmæssig opgradering som umiddelbart kun er af kosmetisk karakter. Det skal man dog heller ikke underkende, for de kommer i en række virkelig flotte modeller.

Nike Zoom Fly Flyknit

Den model der er vist her øverst i indlægget er modellen med den vævede Flyknit overdel. Hvis du går efter ‘topmodeller’ er det den her du vælger’.

Læs også

Ninjaen Kim Ebbesen

Ninjaen Kim

Kim Ebbesen kender du måske fra Instagram hvor han går under navnet @ninja_ebbesen. Kim har masser af aktiv fritid på programmet, for

Løber - Bliv set i mørket!

Løber – Bliv set i mørket!

Man bliver overrasket hvert år på denne tid. De lange varme lyse sommeraftner sidder stadig i kroppen og man er ikke helt